Mežpils Rudzu maizes eils

Mežpils Alus sadarbībā ar maizes ceptuvi «Lāči» radījis unikālu kopproduktu – Mežpils Rudzu Maizes Eilu. Brūvēšanas laikā alum tiek pievienota īsta rudzu rīvmaize radot vieglu, saldenu rudzu iesala alu ar garšā un smaržā jūtamu rudzu maizes klātbūtni.

Mežpils Porteris

Klasisko Baltijas Porteri raksturo ļoti bagātīgs aromāts, kurā tumšais, dedzinātais iesals un karameļiesals spēlē pamatlomu, bet vieglais sarkanvīna tonis ir klātesošs katrā alus lāsē. Tautā iemīļotā alus recepte gadu laikā ir saglabājusies nemainīga un garša ir patīkama, saldena ar iesala dominanci un apiņu rūgtumu.

Porterim raksturīgas ir biezas, tumši brūnas putas, kas ir vizuāls baudījums.

Sezonāls produkts. Būs pieejams sākot ar 2023. gada oktobri.

Ēdienu saderība:

Mežpils Ķemeru Vēsais

Saldi-skābens savvaļas aveņu eils ar zemu alkohola tilpumu, bet pilnvērtīgu ķermeni. Alus tapis sadarbībā ar bītmeikeru apvienību “Netīrās Cilpas” un īpaši patiks tiem alus cienītājiem, kuri meklē dažādus alus piedzīvojumus, deserta notis vai vienkārši mīl ogas, ansi vai 181h.

Mežpils Mākonis

Hazy Pale Ale – dūmakains gaišais eils, kura pēcgarša ļauj justies kā mākoņos, tapis sadarbībā ar Kasparu Breidaku. Ne pārāk rūgtens, labi sabalansēts pilnīgs ķermenis, ko pienācīgi pastiprina apiņu aromāti un garšas. Īpaši atsvaidzinošs un viegli dzerams eils, ar Amerikas Citra un Talus apiņiem bagātīgam augļu raksturam.

ALKOHOLA LIETOŠANAI IR NEGATĪVA IETEKME. ALKOHOLISKO DZĒRIENU PĀRDOŠANA, IEGĀDĀŠANĀS UN NODOŠANA NEPILNGADĪGĀM PERSONĀM IR AIZLIEGTA.